Acqua Fa Male Quarantasting: online wijnproeverij

Zoek je een gezellig alternatief voor het jaarlijkse bedrijfs- of teamuitje? Of wil je een gezellige activiteit organiseren met een groep vrienden? Een online wijnproeverij is dan iets voor jou. 

De online wijnproeverij van Acqua Fa Male biedt je heerlijke wijnen, een uitgebreide online wijnproeverij en een inspirerend verhaal van kleine wijnproducenten en een Italiëgek die wijn ging importeren. 

online wijn proeven

Dit kun je verwachten van een Acqua Fa Male online wijnproeverij:

  • 3 flessen Italiaanse topwijn (wit, rood en rosé op voorraad) t.w.v.  € 39,50 
  • Bijpassende hapjes
  • Live interactieve proeverij (van zeker 1,5 tot 2 uur) via een videocall 
  • Uitgebreide uitleg over de wijnen en de wijnhuizen en het verhaal van een Italiëgek die nu onderneemt in wijn
  • Interactieve presentatie met (quiz)vragen over de wijnen via Mentimeter
  • Verzending via PostNL
  • Kosten: € 44,95 euro per persoon inclusief btw, exclusief verzendkosten
  • Verzendkosten bedragen € 6,99 per pakket. Het is ook mogelijk op te halen in Eindhoven
  • Videocall doen we standaard via Google Meet, maar het is ook mogelijk een eigen oplossing zoals Teams te gebruiken

Heb je er al zin in? Wij wel in ieder geval! Vul bij interesse of vragen vrijblijvend het de velden in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

Wat anderen zeggen...

Reviews van de online proeverij quarantasting van acqua fa male.

Online wijnproeverij voor bedrijven, teams en vrienden

We raden aan om de proeverij vanaf 8 personen te organiseren. Nodig ook partners uit, iedereen proeft online vanuit zijn eigen huis dus iemand naast je is wel zo gezellig! De proeverij wordt begeleid door Tim de Zeeuw. Tim gaat al jaren naar Italië en importeert daar voortaan ook zijn eigen wijnen van verschillende kleine wijnboeren met allemaal een eigen verhaal dat inspireert. Tijdens de proeverij vertelt hij over de wijnboeren, maar ook hoe hij van een Italiëgek ook wijnhandelaar werd. Verwacht dus geen complex technisch geheel, maar een leuk verhaal over wijnen en hun producenten waar iedereen goed naar kan luisteren. De digitale proeverijen worden door deelnemers vaak gekenmerkt als spontaan, gezellig en informatief.

Pas op: deze digitale proeverij is ook interactief!

Telefoons bij de hand! Niet om je Whatsapp en Twitter iedere minuut te verversen, maar om mee te doen aan de proeverij. Tijdens deze online proeverij log je met een cijfercode gemakkelijk in via de website Menti.com. Daardoor beland je in de interactieve presentatie die tijdens de wijnproeverij zichtbaar is. Hier kun je jouw reuk- en proefnotities delen met jouw mede-wijnproevers. De opvallendste en leukste proefkreten pakken we eruit, om op die manier de wijnanekdotes van de deelnemers boven water te krijgen. Ook stellen we je een aantal vragen over wijn en testen we op een ludieke manier ieders (Italiaanse) wijnkennis.

De presentatie is ook gevuld met foto’s van de wijnproducenten. De wijnen proeven in een vooraf bepaalde volgorde, om zo ook alle smaken het beste tot hun recht te laten komen. Er is de gehele online proeverij tijd voor vragen, anekdotes en discussies. Doe gewoon wat je normaal ook doet tijdens een ‘gewone’ proeverij: proeven, praten en genieten.

Hoe lang duurt deze online wijnproeverij?

In totaal ben je zeker 1,5 tot 2 uur bezig met de proeverij. Dit hangt uiteraard ook af van de gasten. We nemen uitgebreid de tijd voor iedereen en zorgen ervoor dat de proeverij niet eventjes snel gedaan moet worden.

Fantastico, het einde van de pagina gehaald!

In dat geval zul je er vast al veel zin in hebben. Laat je naam en e-mail of telefoonnummer achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Grazie! Hierbij alvast twee linkjes om in de stemming te komen: onze playlist op Spotify en 10x de lekkerste Italiaanse aperitivo cocktails.

Meer informatie over een tasting: